Αξίζει τον κόπο η εκτόξευση αποχέτευσης;

Η υδροβολή είναι σπάνια η πρώτη επιλογή για τον καθαρισμό της αποχέτευσης ή για την αντιμετώπιση ενός φραγμένου σωλήνα. Λόγω του υψηλότερου κόστους του σε σχέση με το φιδάκι, οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιού δεν θα ζητήσουν υπηρεσία υδροβολής, εκτός εάν το φιδάκι έχει ήδη αποτύχει ή έχει αφαιρεθεί με άλλο τρόπο ως βιώσιμη επιλογή για την επίλυση του προβλήματος. Όταν πρόκειται για εύκολη διάσπαση και απομάκρυνση των εμποδίων, τίποτα δεν είναι καλύτερο από την υδροβολή. Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν μερικά μειονεκτήματα που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Γιατί λοιπόν κάποιοι εξακολουθούν να επιλέγουν να προσλάβουν μια υπηρεσία υδροβολής; Με απλά λόγια, η υδροβολή κάνει πιο αποτελεσματική δουλειά στην απομάκρυνση μεγάλων εμποδίων. Εκεί που το φιδάκι μπορεί να καθαρίσει μόνο μια διαδρομή μέσα στο σωλήνα τόσο σοφή όσο και ο ίδιος ο κοχλίας, η υδροβολή μπορεί να καθαρίσει το σωλήνα εντελώς. Ναι, σε ορισμένες περιπτώσεις, η υδροβολή μπορεί να καθαρίσει αποτελεσματικά διεισδύσεις ριζών δέντρων. Ο υδραυλικός θα ανατρέξει στο βίντεο επιθεώρησης της γραμμής για να εκτιμήσει τη ζημιά (ή την πιθανή ζημιά) που έχουν προκαλέσει οι ρίζες στο σύστημά σας στις αποφραξεις περιστερι.

Εάν η ζημιά είναι ελάχιστη, η υδροβολή μπορεί να είναι μια βιώσιμη επιλογή. Η υδροβολή, που αναφέρεται επίσης ως υδροβολή, είναι μια εξειδικευμένη λύση καθαρισμού για σωλήνες αποχέτευσης και υπονόμων. Χρησιμοποιεί έναν εύκαμπτο σωλήνα υψηλής πίεσης που έχει ένα ειδικό ακροφύσιο στερεωμένο στο άκρο του. Ο ίδιος ο εύκαμπτος σωλήνας συνδέεται με ένα μηχάνημα που κατευθύνει νερό υπό πίεση μέσω του ακροφυσίου για να καθαρίσει και να καθαρίσει τους φραγμένους σωλήνες αποχέτευσης.

Η εκτόξευση αποχέτευσης είναι ασφαλής, μη επεμβατική, φιλική προς το περιβάλλον και πολύ απαραίτητη αν θέλετε να διατηρήσετε ένα υγιές σύστημα αποχέτευσης. Η Art Rooter, Sewer & drain cleaning είναι ειδικοί στον τομέα τους και έχουν άδεια και είναι ασφαλισμένοι στην Πολιτεία της Φλόριντα. Η υδροβολή μπορεί να σπάσει μικρότερες ρίζες δέντρων Οι ρίζες των δέντρων είναι μία από τις κύριες αιτίες των σπασμένων σωλήνων αποχέτευσης. Η υδροβολή κάνει κάτι περισσότερο από το να ανοίγει τρύπες στη λάσπη Δεν είναι κακό να χρησιμοποιείτε ένα φίδι υδραυλικών εγκαταστάσεων σε μια φραγμένη αποχέτευση.

Η υδροβολή καθαρίζει τους σωλήνες και απομακρύνει τις αποφράξεις πιο ολοκληρωμένα από ό,τι το φιδάκι αποχέτευσης, ξεπλένοντας επιθετικά το σύστημα. Πραγματοποιώντας μια ενδελεχή βιντεοεπιθεώρηση πριν ξεκινήσουν, σας επιτρέπουν να δείτε μόνοι σας την απόφραξη στη γραμμή αποχέτευσης. Η υδροβολή χρησιμοποιεί νερό υψηλής πίεσης (έως και 4000 PSI) για να διασπάσει και να απομακρύνει λίπη, λάσπη, ακόμη και ρίζες δέντρων από τους σωλήνες αποχέτευσης αποχέτευσης. Η υδροβολή μπορεί να εκτοξεύσει το πολύ 20 γαλόνια νερού ανά λεπτό (5000 psi) μέσω των σωλήνων αποχέτευσης.

Ένα σπουδαίο πράγμα για την υδροβολή είναι ότι μπορεί να καθαρίσει τις υπόγειες γραμμές με ακρίβεια που σημαίνει ότι είναι πιο αποτελεσματική από πολλές άλλες μεθόδους καθαρισμού αποχετεύσεων. Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα πράγματα, το κόστος της υπηρεσίας υδροβολής θα εξαρτηθεί από τη θέση και τη φύση του προβλήματος των φραγμένων αποχετευτικών σωλήνων σας, συμπεριλαμβανομένου του χρόνου που απαιτείται για την επίλυσή του. Η υδροβολή είναι ασφαλής Η υδροβολή απομακρύνει τις αποφράξεις και καθαρίζει τους σωλήνες αποχέτευσης σας με πεντακάθαρο νερό, χρησιμοποιώντας μόνο νερό υψηλής πίεσης. Εάν το πρόβλημα των υδραυλικών εγκαταστάσεων εντοπίζεται στον κύριο αγωγό αποχέτευσης ή στη γραμμή αποχέτευσης, η υδροβολή υψηλής πίεσης είναι πιθανότατα η καλύτερη επιλογή σας.

Το νερό υπό πίεση, που απελευθερώνεται σε πίεση 1.500 PSI έως 4.000 PSI, εκτοξεύεται στην αποχέτευση και απομακρύνει τυχόν επίμονες αποφράξεις και βρωμιές, ξεπλένοντάς τες στο κύριο σύστημα αποχέτευσης. Όμως, πολλές φορές αυτές οι αποφράξεις, οι οποίες μπορεί να προέρχονται από το άνοιγμα της αποχέτευσης, ταξιδεύουν πιο μακριά κατά μήκος της γραμμής αποχέτευσης, φράζοντας την κύρια έξοδο της αποχετευτικής σας γραμμής. Είναι αυτονόητο ότι τα σοβαρά βουλώματα στη γραμμή αποχέτευσης θα είναι πιο περίπλοκα σε σύγκριση με εκείνα που βρίσκονται πιο κοντά στα ανοίγματα του ίδιου του καθαρισμού της αποχέτευσης και δεν θα χρειαστούν τόσο πολύ χρόνο για να καθαριστούν.

Leave Message

All fileds with * are required