Δουλεύει η εκτόξευση αποχετευτικού αγωγού;

Για καλύτερη απόδοση καθαρισμού, χρησιμοποιήστε ένα βαρύ ακροφύσιο (ή ένα ακροφύσιο με προέκταση αποχέτευσης) για να διατηρείτε το ακροφύσιο στο κάτω μέρος του σωλήνα. Οι υδροπίδακες χρησιμοποιούν μόνο νερό για τον καθαρισμό των φραγμένων αποχετευτικών αγωγών. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την είσοδο άλλων χημικών ουσιών στους σωλήνες αποχέτευσης. Οι χημικές ουσίες αποχέτευσης μπορούν να προκαλέσουν ζημιά στις γραμμές αποχέτευσης και να προκαλέσουν προβλήματα στο περιβάλλον, εάν δεν περιοριστούν.

Πραγματικά εξαρτάται μόνο από το είδος της απόφραξης που έχετε. Εάν πρόκειται για βαθιά απόφραξη της αποχετευτικής γραμμής, η μόνη πραγματική επιλογή σας είναι η υδροβολή. Ενώ τα φίδια αποχέτευσης λειτουργούν καλά σε ρηχές αποφράξεις, δεν πρόκειται να λύσουν το πρόβλημα. Το φίδι δεν θα καθαρίσει πλήρως το εσωτερικό του σωλήνα όπως το εργαλείο υδροβολής στις αποφραξεις περιστερι.

Ως εκ τούτου, πιθανότατα θα δείτε την απόφραξη να επανέρχεται μέσα σε λίγους μήνες. Η υδροβολή καθαρίζει τον σωλήνα και τον αφήνει καθαρό όπως την ημέρα της εγκατάστασής του. Τι είναι ο καθαρισμός με υδροβολή και πώς λειτουργεί; Θα εξηγήσουμε παρακάτω τη διαδικασία, θα περιγράψουμε λεπτομερώς πώς γίνεται η υδροβολή ενός αποχετευτικού αγωγού και θα συζητήσουμε μερικά από τα οφέλη της υδροβολής σε διάφορα σενάρια. Αρχικά, ο υδραυλικός σας θα επιθεωρήσει το σύστημά σας για να βρει το ιδανικό σημείο για να τοποθετήσει έναν εύκαμπτο σωλήνα και να αρχίσει την άντληση του νερού.

Αυτή η υψηλή πίεση του νερού θα αναγκάσει το υλικό που μπλοκάρει τους σωλήνες να ρέει προς τα κάτω στο σύστημα αποχέτευσης και έξω από τους σωλήνες του σπιτιού σας. Μπορεί να είναι σχεδόν μαγικό να βλέπετε όλη τη βρωμιά, τη βρωμιά, τις ρίζες των δέντρων και το λίπος να ξεπλένονται εντελώς από τους αγωγούς αποχέτευσης. Λόγω της φύσης των όσων μεταφέρουν οι αποχετεύσεις, συχνά μπλοκάρονται, προκαλώντας μεγάλη ταλαιπωρία και κόστος στο νοικοκυριό. Υδροβολή της αποχετευτικής σας γραμμής σε τακτική βάση Ορισμένοι ιδιοκτήτες ακινήτων πραγματοποιούν υδροβολή των αποχετευτικών τους γραμμών στο πλαίσιο ενός προγραμματισμένου προγράμματος συντήρησης.

Φανταστείτε να μπορείτε να πλύνετε με ηλεκτρικό πλύσιμο τους σωλήνες αποχέτευσης τόσο γρήγορα και εύκολα όσο θα μπορούσατε να πλύνετε με ηλεκτρικό πλύσιμο ένα δρόμο ή ένα όχημα. Όλα τα άλλα συστήματα καθαρισμού αποχετεύσεων μπορεί να είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν προβλήματα απόφραξης, αλλά δεν έχουν το πρόσθετο πλεονέκτημα της συντήρησης της γραμμής αποχέτευσης και της διατήρησής της στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Αυτό σημαίνει ότι τα συντρίμμια μπορεί να παραμείνουν κολλημένα στους σωλήνες σας, οδηγώντας σε μελλοντικές αποφράξεις και ακόμη και σε σπασμένους σωλήνες ή βλάβες στις γραμμές αποχέτευσης. Αυτό είναι υψηλότερο από το φιδάκι της αποχετευτικής σας γραμμής, αλλά καθώς η υδροβολή αφαιρεί τις συσσωρεύσεις γύρω από το εσωτερικό του σωλήνα σας και δεν ανοίγει απλώς μια τρύπα μέσα από μια απόφραξη, τα αποτελέσματα θα διαρκέσουν πολύ περισσότερο.

Η υδροβολή αποχέτευσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη συντήρηση των αποχετεύσεων ή την εξάλειψη των αποφράξεων σε οικιακά, εμπορικά ή δημοτικά συστήματα αποχέτευσης. Η Art Rooter, Sewer & Drain Cleaning είναι ειδικοί στον τομέα τους και έχουν άδεια και ασφάλιση στην Πολιτεία της Φλόριντα. Το νερό υπό πίεση, που απελευθερώνεται με πίεση 1.500 PSI έως 4.000 PSI, εκτοξεύεται στην αποχέτευση και απομακρύνει τυχόν επίμονες αποφράξεις και βρωμιές, ξεπλένοντάς τες στο κύριο σύστημα αποχέτευσης. Το κόστος της επιθεώρησης με κάμερα της γραμμής αποχέτευσης είναι ασήμαντο σε σύγκριση με το κόστος αντικατάστασης της γραμμής αποχέτευσης.

Η υδροβολή είναι η καλύτερη λύση για σοβαρές αποφράξεις, όπως όταν υπάρχουν ρίζες δέντρων στη γραμμή αποχέτευσης ή υπάρχει μαζική απόφραξη που δεν ανταποκρίνεται σε άλλες μεθόδους. Ένας επαγγελματίας υδραυλικός θα σας συμβουλεύσει σχετικά με τη συντήρηση των υδραυλικών εγκαταστάσεων και πόσο συχνά θα πρέπει να προγραμματίζεται η υδροβολή αποχέτευσης. Όλοι οι επαγγελματίες εργολάβοι επισκευής αποχετεύσεων θα διεξάγουν επιθεώρηση βίντεο CCTV πριν από την υδροβολή.

Leave Message

All fileds with * are required