Ποιος καθαρίζει τους υπονόμους;

Η Roto-Rooter μπορεί να βοηθήσει με κάθε είδους βουλωμένη αποχέτευση και να αντιμετωπίσει όλες τις υπηρεσίες καθαρισμού αποχετεύσεων. Οι υδραυλικοί μας παρέχουν τόσο οικιακές όσο και εμπορικές υπηρεσίες, αντιμετωπίζοντας τις φραγμένες αποχετεύσεις της κουζίνας, τις φραγμένες αποχετεύσεις του μπάνιου, τις φραγμένες εξωτερικές αποχετεύσεις και τις φραγμένες αποχετευτικές γραμμές 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Ο καθαρισμός αποχετεύσεων απομακρύνει ανεπιθύμητα υλικά, όπως μη βιοδιασπώμενα σκουπίδια ή λίπη και συσσωρευμένη λάσπη, από έναν σωλήνα. Οι περισσότεροι καθαρισμοί αποχετεύσεων πραγματοποιούνται στο πλαίσιο ενός προγράμματος τακτικής συντήρησης, αν και οι καθαριστές ανταποκρίνονται επίσης σε κλήσεις έκτακτης ανάγκης για υπερχείλιση ή βλάβη των γραμμών.

Αν η αποχέτευσή σας τρέχει αργά ή είναι απλώς φραγμένη, ξέρετε ποιον να καλέσετε. Rooter, διαθέτουμε τα πιο σύγχρονα εργαλεία και την τεχνολογία για να παρέχουμε αποτελεσματικές υπηρεσίες καθαρισμού αποχετεύσεων και υπονόμων που θα αποκαταστήσουν το υδραυλικό σας σύστημα και θα επαναφέρουν την άνεση και την ευκολία στο σπίτι σας. Ένα κοινό διάλυμα καθαρισμού που χρησιμοποιούν πολλοί άνθρωποι για την απολίπανση είναι η μαγειρική σόδα αναμεμειγμένη με ξύδι. Η χημική αντίδραση που προκαλείται όταν αυτά τα δύο αναμιγνύονται είναι αφρώδης και θα δημιουργήσει φυσαλίδες στις αποφραξεις περιστερι.

Οι φυσαλίδες θα βοηθήσουν τη μαγειρική σόδα να ξύσει το λίπος που μπορεί να προκαλεί βουλώματα. Η απόφραξη της γραμμής αποχέτευσης είναι ο χειρότερος εφιάλτης ενός ιδιοκτήτη σπιτιού. Όταν η γραμμή αποχέτευσης σας φράζει, προκαλεί την επιστροφή των λυμάτων στις αποχετεύσεις του σπιτιού σας. Τα λύματα ξεχειλίζουν από τις τουαλέτες και τις μπανιέρες σας, προκαλώντας ζημιές χιλιάδων δολαρίων σε δάπεδα, τοίχους, μοκέτες και ηλεκτρικά συστήματα.

Ο μόνος τρόπος για να αποτρέψετε αυτή την καταστροφή είναι να βεβαιωθείτε ότι οι αποχετεύσεις σας είναι καθαρισμένες και καθαρές. Πόσο συχνά όμως πρέπει να καθαρίζετε τη γραμμή αποχέτευσης για να αποτρέψετε την δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας; Σε αυτήν την ανάρτηση, περιγράφουμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον καθαρισμό της γραμμής αποχέτευσης. Το νερό σας βουλώνει στην μπανιέρα. Η αποχέτευση του νεροχύτη της κουζίνας σας κάνει περίεργους θορύβους.

Ένας συνδυαστικός καθαριστής αποχέτευσης είναι πιο αποτελεσματικός από οποιαδήποτε άλλη μέθοδο καθαρισμού μιας γραμμής αποχέτευσης, συμπεριλαμβανομένης της χειροκίνητης αφαίρεσης των εμποδίων ή της εκτόξευσης μιας γραμμής με πίδακα. Οι περισσότεροι επαγγελματίες υδραυλικών θα σας πουν ότι ο καθαρισμός της αποχέτευσης είναι πιο αποτελεσματικός όταν πραγματοποιείται μία φορά κάθε 18 έως 22 μήνες. Ένας επαγγελματικός καθαρισμός γραμμής αποχέτευσης χρησιμοποιεί πίδακες νερού υψηλής πίεσης για να απομακρύνει όλα τα συντρίμμια και τα μπλοκαρίσματα που συσσωρεύονται στο εσωτερικό της γραμμής αποχέτευσης. Όταν πρόκειται για τον καθαρισμό της αποχέτευσής σας, θέλετε να τον κάνετε αρκετά συχνά για να αποτρέψετε τη δημιουργία φραγμών.

Ανεξάρτητα από αυτές τις μεταβλητές, τα συστήματα αποχέτευσης πρέπει να καθαρίζονται τακτικά για να εξασφαλίζεται η ασφαλής και συνεπής κίνηση του υλικού. Το μηχάνημα καθαρισμού αποχετεύσεων συγκρατεί με ασφάλεια τα συντρίμμια και το νερό στο σώμα, το οποίο σφραγίζεται με στεγανοποιητικό παρέμβυσμα από νεοπρένιο. Ως εκ τούτου, μπορεί να αναρωτιέστε αν πρέπει να καθαρίζετε κάθε τόσο συχνά την αποχέτευση του αποχετευτικού σας συστήματος για να το διατηρείτε σε άριστη κατάσταση. Είτε είστε έμπειρος είτε ολοκαίνουργιος ιδιοκτήτης σπιτιού, ο προσδιορισμός του πότε και αν χρειάζεται να καθαρίσετε την κύρια γραμμή αποχέτευσης δεν είναι επιστήμη πυραύλων.

Μια άλλη υδραυλική μέθοδος καθαρισμού του αποχετευτικού αγωγού είναι η έκπλυση, η οποία εισάγει μια ισχυρή ροή νερού στη γραμμή σε ένα φρεάτιο. Ένα συνδυαστικό μηχάνημα θα απομακρύνει γρήγορα τις αποφράξεις, θα καθαρίσει ολόκληρο το σωλήνα και θα αφαιρέσει το υλικό που προκάλεσε την απόφραξη, συμβάλλοντας στη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του συστήματος αποχέτευσης. Ωστόσο, αν αρχίσετε να παρατηρείτε σημάδια ότι η γραμμή αποχέτευσης σας έχει φράξει, προγραμματίστε αμέσως έναν επαγγελματικό καθαρισμό της γραμμής αποχέτευσης πριν αυτή φράξει εντελώς. Θα εξυπηρετήσετε επίσης καλύτερα τον εαυτό σας μακροπρόθεσμα, ζητώντας τώρα τη βοήθεια ενός επαγγελματία καθαρισμού αποχέτευσης.

Ένας καθαριστής αποχετεύσεων χρησιμοποιεί νερό υψηλής πίεσης για να σπάσει την απόφραξη, να καθαρίσει τα τοιχώματα του σωλήνα και να ξεπλύνει τα συντρίμμια κάτω από το σύστημα αποχέτευσης στον εύκαμπτο σωλήνα. Αν οι αποχετεύσεις σας αρχίσουν να κάνουν περίεργους θορύβους ή αν αρχίσουν να μυρίζουν άσχημα, ήρθε η ώρα να τις καθαρίσετε.

Leave Message

All fileds with * are required