Πώς εξουδετερώνετε μια διαρροή λυμάτων;

Λιγότερα από 10 γαλόνια ακατέργαστων λυμάτων θα μπορούσαν να θεωρηθούν μικρή διαρροή. Εάν η διαρροή είναι μικρή, μπορείτε να την αντιμετωπίσετε μόνοι σας με ασβέστη κήπου από το αγροτικό σας κατάστημα. Ο ασβέστης θα βοηθήσει τα λύματα να διασπαστούν γρήγορα και θα ανακουφίσει τη δυσάρεστη οσμή. Όταν έρχεστε σε στενή επαφή με τα λύματα, λαμβάνετε πάντα προφυλάξεις για να είστε ασφαλείς και προστατευμένοι.

Παρόλο που υπάρχουν προϊόντα που μπορείτε να αγοράσετε και διαφημίζονται ότι εξουδετερώνουν τις μυρωδιές των υπονόμων, στις περισσότερες περιπτώσεις, μπορείτε να λύσετε το πρόβλημα με ό,τι έχετε ήδη στη διάθεσή σας. Το τελικό κόστος για τον καθαρισμό μιας εφεδρικής αποχέτευσης στο υπόγειό σας μπορεί να διαφέρει σημαντικά, ανάλογα με την ακριβή κατάσταση και το μέγεθος της ζημιάς που έχετε υποστεί. Εάν η θειούχα μυρωδιά του αποχετευτικού αγωγού οφείλεται σε συσσώρευση βακτηρίων, θα χρειαστεί να βάλετε υπεροξείδιο του υδρογόνου στη δεξαμενή για να την απολυμάνετε. Η εφεδρική αποχέτευση είναι ένα ενοχλητικό περιστατικό που προκαλεί μεγάλη ταλαιπωρία και αναστάτωση στην καθημερινή ζωή - μπορεί να μην είναι τόσο καταστροφικό όσο μια πυρκαγιά ή ένας ανεμοστρόβιλος, αλλά παρουσιάζει διάφορους κινδύνους για την υγεία και θέματα υγιεινής και μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές υλικές ζημιές και σοβαρούς τραυματισμούς στις αποφραξεις περιστερι.

Αν όμως ξέρετε τι πρέπει να προσέξετε, θα είστε σε θέση να εντοπίσετε ένα επικείμενο πρόβλημα αποχέτευσης πριν εξελιχθεί σε μεγάλη καταστροφή. Αναζητήστε την πηγή της μυρωδιάς του υπονόμου στο υπόγειό σας, επιθεωρώντας για ακατάλληλο εξαερισμό, αποφράξεις, διαρροές, σπασμένες ή στεγνές παγίδες ή σπασμένες σφραγίδες. Με πάνω από 55 χρόνια συνδυασμένης εμπειρίας στις υδραυλικές εγκαταστάσεις, οι ειδικοί της Twin Home Plumbing όχι μόνο θα βρουν από πού προέρχεται η διαρροή των λυμάτων σας, αλλά θα απομακρύνουν τα λύματα και θα αποκαταστήσουν τη ζημιά, ώστε να είστε σίγουροι ότι η περιουσία και η οικογένειά σας είναι ασφαλείς.

Leave Message

All fileds with * are required