Πώς επεξεργάζεστε τα ακατέργαστα λύματα στο έδαφος;

Λιγότερα από 10 γαλόνια ακατέργαστων λυμάτων θα μπορούσαν να θεωρηθούν μικρή διαρροή. Εάν η διαρροή είναι μικρή, μπορείτε να την αντιμετωπίσετε μόνοι σας με ασβέστη κήπου από το αγροτικό σας κατάστημα. Ο ασβέστης θα βοηθήσει τα λύματα να διασπαστούν γρήγορα και θα ανακουφίσει τη δυσάρεστη οσμή. Όταν έρχεστε σε στενή επαφή με τα λύματα, λαμβάνετε πάντα προφυλάξεις για να είστε ασφαλείς και προστατευμένοι.

Twin Home Experts - HQ7243 Woodley Ave, Van Nuys, CA 91406 Twin Home Experts - Los Angles (Mold Removal), 1900 Sawtelle Blvd Los Angeles, CA 90025 Twin Home Experts - Scottsdale 9375 E Shea Blvd, Scottsdale, AZ 85260 Twin Home Experts - Salt Lake City2150 South 1300 East Unit 500 Salt Lake City, UT 84106.Θυμηθείτε να χρησιμοποιήσετε το λάστιχο κήπου σας για να ψεκάσετε το έδαφος αφού απομακρύνετε τα λύματα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια σκούπα, μια βούρτσα με τρίχες και ένα διάλυμα καθαρισμού με χλωρίνη για να απολυμάνετε τα έπιπλα γκαζόν και τα οικοδομικά υλικά που εκτίθενται στη διαρροή. Το συνιστώμενο διάλυμα καθαρισμού είναι ένα γαλόνι νερό και ¾ φλιτζανιού χλωρίνη. Μην το εφαρμόζετε απευθείας στο γκαζόν ή στο χώμα, καθώς έχει τη δυνατότητα να απορροφηθεί από τον αγωγό ομβρίων και το έδαφος στις αποφραξεις περιστερι.

Εάν δεν διαθέτετε τα κατάλληλα μέσα, καλέστε μια υπηρεσία καθαρισμού αποβλήτων για τη σωστή απομάκρυνση των λυμάτων. Μόλις καθαριστούν τα λύματα, είναι πιθανό να παραμείνουν μολυσμένα αντικείμενα που χρειάζονται απολύμανση. Να θυμάστε ότι ο εξοπλισμός που χρησιμοποιήθηκε για την αντιμετώπιση της διαρροής λυμάτων πρέπει επίσης να καθαριστεί σχολαστικά για την απομάκρυνση της μόλυνσης. Μην επιχειρήσετε να ξεβουλώσετε τις αποχετεύσεις σε αυτό το σημείο - τα λύματα πρέπει να απομακρυνθούν πριν αντιμετωπιστεί η αιτία της διαρροής.

Τα λύματα περιέχουν δυνητικά πολύ επιβλαβή - και στις χειρότερες περιπτώσεις θανατηφόρα - βακτήρια, ιούς και παράσιτα, οπότε η προσωπική προστασία είναι ζωτικής σημασίας. Εάν τα λύματα βρίσκονται σε απορροφητικό υλικό δαπέδου, όπως χαλί, το υλικό που έχει απορροφήσει τα λύματα πρέπει να αναρροφηθεί με ηλεκτρική σκούπα για να απομακρυνθεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος των αποβλήτων. Ως εκ τούτου, η αποχέτευση πρέπει να αντιμετωπίζεται γρήγορα και αποτελεσματικά - σε περίπτωση διαρροής λυμάτων στο σπίτι σας, πρέπει να εκκενώσετε τους πάντες, να κλείσετε την παροχή ρεύματος και νερού στο κτίριο και να καλέσετε έναν υδραυλικό και έναν ειδικό καθαρισμού για να επιδιορθώσουν το πρόβλημα. Έχετε κατά νου όμως ότι ο καθαρισμός λυμάτων είναι μια επίπονη και επικίνδυνη εργασία, οπότε μην αναλάβετε το έργο, εκτός εάν η διαρροή είναι μικρή και εύκολα διαχειρίσιμη.

Το βασικό μήνυμα, ωστόσο, είναι ότι οι μεγαλύτερες διαρροές και πλημμύρες χρειάζονται την επαγγελματική προσοχή ειδικών στον καθαρισμό λυμάτων. Μην τρώτε ή πίνετε κοντά στην περιοχή και πλένετε πάντα τα χέρια σας αφού έρθετε σε κοντινή απόσταση από τα λύματα. Ας ρίξουμε λοιπόν μια ματιά στα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να διασφαλίσετε ότι ο καθαρισμός των λυμάτων σε εξωτερικούς χώρους είναι σχολαστικός, ώστε να μπορέσετε να επιστρέψετε στην κανονικότητα το συντομότερο δυνατό. Μια διαρροή λυμάτων σε εξωτερικούς χώρους μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να μολυνθούν περιοχές γης, ίσως ένας κήπος, ένας δρόμος ή μια αυλή, με δυνητικά επιβλαβείς ουσίες.

Αυτό θα πρέπει να γίνεται μόνο μετά από διαβούλευση με την υγειονομική υπηρεσία, την εταιρεία αποχέτευσης λυμάτων ή έναν υδραυλικό. Όταν πρόκειται για λύματα μέσα σε σπίτια, είναι καλύτερο να αφαιρεθεί το ξύλινο υπόστρωμα και να καθαριστούν, απολυμανθούν και στεγνώσουν όλες οι υπόλοιπες επιφάνειες. Όταν τελικά καθαρίσετε το χάος, μπορεί να εξακολουθείτε να παρατηρείτε μια έντονη μυρωδιά αερίων αποχέτευσης στο χώρο που σέρνεται. Η προσπάθεια να αντιμετωπίσετε μόνοι σας μια διαρροή λυμάτων στην αυλή σας μπορεί να είναι υπερβολική, δαπανηρή και επικίνδυνη.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, είναι πολύ ασφαλέστερο να αφήσετε τη δουλειά σε πιστοποιημένους επαγγελματίες του κλάδου που ειδικεύονται στον καθαρισμό, την αποκατάσταση και την αποκατάσταση αποχετεύσεων.

Leave Message

All fileds with * are required