Πώς φτιάχνετε μια φραγμένη αντλία αποχέτευσης;

Προειδοποιητικός κατάλογος αντικειμένων που φράζουν τις σηπτικές αντλίες και την αντλία μύλου. Ξεκινήστε να ξεβουλώνετε την αντλία φρεατίου αποσυνδέοντας την αντλία φρεατίου από τις γραμμές εκροής και την ηλεκτρική σύνδεση και στη συνέχεια αφαιρώντας την από τη λεκάνη φρεατίου. Τοποθετήστε την αντλία κάπου εκτός δρόμου, συνιστούμε να την τοποθετήσετε σε μια σακούλα σκουπιδιών για να συλλέξετε τυχόν νερό στην αντλία. Δεν μου αρέσει η ιδέα αυτών των αντλιών εκτόξευσης λυμάτων καθώς απορροφούν ηλεκτρικό ρεύμα, αισθάνομαι ότι ο οικοδόμος μου έσκαψε τα θεμέλια πολύ βαθιά και ως εκ τούτου με κόλλησε με αυτή την ενόχληση στο νέο μου σπίτι.

Με τόσα πολλά που πηγαίνουν κάτω από την αποχέτευση σε καθημερινή βάση, δεν είναι μια πλήρης έκπληξη το σύστημα αποχέτευσης στο σπίτι σας μπορεί να μπλοκάρει τώρα και τότε. Οι μίνι κάμερες επιθεώρησης των αποχετευτικών γραμμών βοηθούν τους υδραυλικούς να διαγνώσουν το πρόβλημα, ενώ οι κοχλίες (φίδια αποχέτευσης), οι πίδακες νερού υψηλής ισχύος και τα επαγγελματικής ισχύος καθαριστικά αποχέτευσης βοηθούν τους υδραυλικούς να διαλύσουν ή να διαλύσουν την απόφραξη. Ο υδραυλικός της έκοψε και αντικατέστησε τη φραγμένη παγίδα καθώς και τις πιο φραγμένες κοντινές γραμμές αποχέτευσης από PVC και αφαίρεσε με φυσικό τρόπο τις εναποθέσεις κεριού στο κατάντη άνοιγμα της αποχέτευσης. Το φίλτρο της σηπτικής δεξαμενής μου πρέπει να καθαρίζεται κάθε μήνα, αλλιώς φράζει εντελώς από κάτι που μοιάζει με λευκούς σπόρους που επιπλέουν στην επιφάνεια των λυμάτων στις αποφραξεις περιστερι.

Καλέστε το The Original Plumber για μια επιθεώρηση με κάμερα της αποχετευτικής γραμμής για να σας βοηθήσει να εντοπίσετε και να καθαρίσετε την απόφραξη και να επισκευάσετε την αποχετευτική σας γραμμή. Οι συνθήκες που περιγράφονται παραπάνω μπορεί να απαιτούν το άνοιγμα του θαλάμου της αντλίας λυμάτων (με απενεργοποιημένη την τροφοδοσία της αντλίας για προφανείς λόγους ασφαλείας) για να επιθεωρήσετε και να απομακρύνετε τα στερεά συντρίμμια που φράζουν την είσοδο ή την πτερωτή της αντλίας. Στόχος του καθαρισμού μιας γραμμής αποχέτευσης είναι η απομάκρυνση μη βιοδιασπώμενων σκουπιδιών, συσσωρευμένης λάσπης ή λίπους από έναν σωλήνα αποχέτευσης. Η απόφραξη από βακτηριακή ανάπτυξη σε μια γραμμή αποχέτευσης, σε μια παγίδα αποχέτευσης ή σε μια αντλία εκροής ή σε μια αντλία λυμάτων μπορεί να επιδεινωθεί από πρόσθετες πηγές βακτηρίων, όπως τα βακτήρια που σχηματίζονται στα συμπυκνώματα του κλιματισμού που διανέμονται με το να στάζουν μέσω του συστήματος αποχέτευσης συμπυκνωμάτων σε μια σπάνια χρησιμοποιούμενη παγίδα ή σε ένα θάλαμο αντλίας λυμάτων.

Είναι δυνατόν μια πάνινη χαρτοπετσέτα να περάσει μέσα από την αντλία αλέσματος και να φράξει ή να μπλοκάρει πραγματικά τη γραμμή αποχέτευσης. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια αντιμετωπίζω μια παχύρευστη λευκή ουσία που φράζει την αντλία εκροής αποχέτευσης της αποχέτευσης. Επιτρέπουν τη ροή των στερεών και των υγρών να λειτουργούν ενάντια στη βαρύτητα και να αντλούνται από το υπόγειο μέχρι μια γραμμή αποχέτευσης, όπως ο υπόνομος του σπιτιού. Επίσης, λέτε ότι η απόρριψη βγαίνει από το σπίτι και αποστραγγίζεται έξω; Πού αποστραγγίζεται; Σε έναν ανοιχτό αποχετευτικό αγωγό έξω από το σπίτι; Έχω δει αρκετές εγκαταστάσεις εκτοξευτήρων στη ζωή μου και δεν έχω δει ποτέ μια εγκεκριμένη από τον κώδικα αντλία εκτοξευτήρα να εκφορτίζει έξω από το σπίτι σε αποχετευτικό αγωγό.

Leave Message

All fileds with * are required