Πώς καθαρίζετε μετά από διαρροή λυμάτων;

Καθαρίστε και απολυμάνετε ή πετάξτε τα κρεβάτια, τα μπολ και τα παιχνίδια των ζώων που έχουν έρθει σε επαφή με λύματα. Εάν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού έχει αποφασίσει να κρατήσει χαλί ή μοκέτα, αυτά πρέπει να καθαριστούν και να απολυμανθούν από επαγγελματική εταιρεία καθαρισμού χαλιών. Εάν τα νερά της πλημμύρας ή τα λύματα γεμίσουν το υπόγειό σας, πρέπει να καθαρίσετε σωστά για να αποφύγετε εσείς και η οικογένειά σας να αρρωστήσετε ή να τραυματιστείτε. Εάν το νερό της πισίνας εξακολουθεί να είναι θολό μετά από αυτή τη διαδικασία, ενδέχεται να χρειαστεί να αποστραγγίσετε, να καθαρίσετε και να ξαναγεμίσετε την πισίνα στις αποφραξεις περιστερι.

Και μπορεί να μην χρειαστεί καν να πληρώσετε για τις υπηρεσίες τους - συχνά, η ασφάλιση καλύπτει το κόστος της πρόσληψης επαγγελματικής βοήθειας σε περίπτωση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας λυμάτων. Αφού καθαριστεί και απολυμανθεί η περιοχή, οι περιοχές αυτές θα πρέπει να εξεταστούν προσεκτικά, καθώς τα λύματα μπορεί να μεταναστεύσουν σε ρωγμές ή στην περίμετρο του δαπέδου και να παγιδευτούν κάτω από την επιφάνεια. Κάθε οικιακή συσκευή που έχει έρθει σε επαφή με λύματα θα πρέπει να καθαρίζεται με ένα καθαρό πανί που ξεπλένεται με ζεστό νερό και απορρυπαντικό ή να απορρίπτεται με ασφαλή τρόπο. Η χρήση επαγγελματικών υπηρεσιών καθαρισμού λυμάτων θα σας βοηθήσει να αποφύγετε όλους τους παραπάνω κινδύνους και να επαναφέρετε το ακίνητό σας στην προ του ατυχήματος κατάστασή του το συντομότερο δυνατό.

Τυχόν προσβεβλημένα φυτά θα πρέπει να ποτίζονται απαλά με καθαρό νερό και να μην τα αγγίζετε για 2 έως 3 ημέρες μετά την υπερχείλιση, ώστε να επιτραπεί η φυσική απολύμανση. Μετά τον καθαρισμό, βεβαιωθείτε ότι όλα τα ρούχα και τα μέρη του σώματος που ήρθαν σε επαφή με τα νερά της πλημμύρας και τα λύματα έχουν πλυθεί σχολαστικά. Ο σχολαστικός καθαρισμός των διαρροών λυμάτων σε εσωτερικούς χώρους είναι απαραίτητος για την προστασία των ανθρώπων - ιδίως των μικρών παιδιών - από επιβλαβή βακτήρια και ιούς. Δεδομένου ότι οι περισσότεροι ειδικοί στον καθαρισμό λυμάτων προσφέρουν όχι μόνο εξαγωγή νερού, αλλά και ποιοτικές εργασίες επισκευής, απομάκρυνση οσμών και καθαρισμό περιεχομένου, μπορούν να καθαρίσουν πλήρως, να απολυμάνουν και να αποκαταστήσουν το σπίτι σας - είναι η καλύτερη επιλογή σας σε περίπτωση μεγάλης διαρροής λυμάτων στο σπίτι σας.

Εάν αυτά τα αντικείμενα έχουν μολυνθεί μόνο ελαφρά με λύματα και μπορούν να διασωθούν, πρέπει να καθαριστούν και να απολυμανθούν από επαγγελματική εταιρεία καθαρισμού. Ως εκ τούτου, η αντιμετώπιση της εφεδρείας λυμάτων πρέπει να γίνεται γρήγορα και αποτελεσματικά - σε περίπτωση διαρροής λυμάτων στο σπίτι σας, πρέπει να εκκενώσετε τους πάντες, να κλείσετε την παροχή ρεύματος και νερού στο κτίριο και να καλέσετε έναν υδραυλικό και έναν ειδικό καθαρισμού για να επιλύσουν το πρόβλημα. Λάβετε υπόψη σας ότι θα πρέπει να εξετάζετε το ενδεχόμενο καθαρισμού από αποχέτευση DIY μόνο σε περίπτωση μικρής διαρροής - που περιορίζεται σε μια μικρή περιοχή του σπιτιού σας (μπάνιο, μέρος της κουζίνας κ.λπ. Έχετε κατά νου όμως ότι ο καθαρισμός αποχέτευσης είναι μια επίπονη και επικίνδυνη εργασία, οπότε μην αναλάβετε το έργο, εκτός εάν η διαρροή είναι μικρή και εύκολα διαχειρίσιμη.

Leave Message

All fileds with * are required