Πώς καθαρίζετε τα λύματα;

Πώς να καθαρίσετε την αποχέτευσηΑπομακρύνετε τα λύματα το συντομότερο δυνατό - χρησιμοποιήστε μια αντλία αν υπάρχει πολύ νερό ή μια υγρή-ξηρή σκούπα με κατάλληλη συσκευή φιλτραρίσματος αν η διαρροή είναι μικρή.Φτυαρίστε χώμα, χώμα και συντρίμμια σε ισχυρές πλαστικές σακούλες και πετάξτε τα αμέσως. Αφού στεγνώσετε το υπόγειό σας, πρέπει να το απολυμάνετε. Αναμείξτε ένα φλιτζάνι χλωρίνη σε ένα γαλόνι νερό και σκουπίστε οτιδήποτε άγγιξε το λύμα. Για τους τοίχους και τις μεγάλες, επίπεδες επιφάνειες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αντ' αυτού ένα μπουκάλι ψεκασμού στις αποφραξεις περιστερι.

Αφήστε τη χλωρίνη να στεγνώσει στον αέρα και, στη συνέχεια, επαναλάβετε ξανά τη διαδικασία για να βεβαιωθείτε ότι η μούχλα και τα βακτήρια είναι πραγματικά νεκρά. Οι παλινδρομήσεις λυμάτων συχνά αφήνουν πίσω τους λάσπη και συντρίμμια που δεν πρέπει ποτέ να καθαρίζονται με το χέρι. Αντ' αυτού, χρησιμοποιήστε ένα φτυάρι για να τα απομακρύνετε από το δάπεδο και να τα βάλετε σε πλαστικές σακούλες βαρέως τύπου. Απορρίψτε το μολυσμένο υλικό αμέσως.

Υπάρχουν κάποια βήματα που μπορείτε να λάβετε για να εξασφαλίσετε την ασφάλεια όλων και να ξεκινήσετε τη διαδικασία καθαρισμού, αλλά αφήστε το στους επαγγελματίες να έρθουν και να κάνουν τη δουλειά σωστά και με ασφάλεια. Όσο καλά και αν καθαρίσετε το χάος, τα ίχνη υγρασίας και οι μολυσματικοί παράγοντες μπορούν να συνεχίσουν να τροφοδοτούν την ανθυγιεινή ανάπτυξη μυκήτων. Το τελικό κόστος του καθαρισμού μιας εφεδρικής αποχέτευσης στο υπόγειό σας μπορεί να διαφέρει σημαντικά, ανάλογα με την ακριβή κατάσταση και το μέγεθος της ζημιάς που έχετε υποστεί. Ο καθαρισμός των υπονόμων σας εκθέτει σε ιδιαίτερα μολυσμένο μαύρο νερό, γι' αυτό φορέστε εξοπλισμό ατομικής προστασίας πριν ξεκινήσετε.

Μπορείτε να καθαρίσετε μια εφεδρική αποχέτευση στο υπόγειό σας, είναι σημαντικό να φοράτε τον κατάλληλο εξοπλισμό ασφαλείας. Εάν πρόκειται για ένα μικρό συμβάν και προτιμάτε να κάνετε τις εργασίες μόνοι σας, τα παρακάτω είναι προτάσεις για το πώς να καθαρίσετε μια πλημμύρα ή ένα πρόβλημα αποχέτευσης. Εάν το υπόγειό σας εξακολουθεί να μυρίζει λύματα ακόμη και μετά από έναν ενδελεχή καθαρισμό, οι πιθανότεροι ένοχοι είναι οι σωλήνες, οι εξαερισμοί ή οι αποχετεύσεις σας. Εάν τα νερά της πλημμύρας ή τα λύματα γεμίσουν το υπόγειό σας, πρέπει να καθαρίσετε σωστά για να αποφύγετε την ασθένεια ή τον τραυματισμό εσάς και της οικογένειάς σας.

Πριν αρχίσετε να καθαρίζετε την περιοχή χωρίς επαγγελματία, βεβαιωθείτε ότι φοράτε όλο τον κατάλληλο προστατευτικό εξοπλισμό. Δεδομένου ότι όλα αυτά τα απόβλητα ρέουν πίσω στο σπίτι σας κατά τη διάρκεια μιας εφεδρικής αποχέτευσης, πρέπει να λάβετε προφυλάξεις κατά τον καθαρισμό. Συγκεντρώσαμε έναν οδηγό για όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με το πώς να αποτρέψετε, να καθαρίσετε και να χειριστείτε μια εφεδρική αποχέτευση στο σπίτι σας. Είναι πολύ σημαντικό να αναγνωρίζετε τους κινδύνους για την υγεία που αντιμετωπίζετε όταν αναλαμβάνετε να καθαρίσετε DIY τα λύματα στο υπόγειο.

Είτε έχετε τελειωμένο υπόγειο είτε χρησιμοποιείται ως αποθηκευτικός χώρος, η διαδικασία καθαρισμού από την εφεδρική αποχέτευση είναι αρκετά αηδιαστική. Ακόμη και αν μπορείτε να καθαρίσετε το εξωτερικό των επίπλων σας, είναι πολύ πιο δύσκολο να καθαρίσετε τα δομικά μέρη στο εσωτερικό.

Leave Message

All fileds with * are required