Πώς να καθαρίσετε τη δεξαμενή λυμάτων;

Για να καθαρίσετε τη σηπτική σας δεξαμενή, αποκαλύψτε τη δεξαμενή, αναζητήστε ρωγμές και διαρροές, καθαρίστε το φίλτρο, μετρήστε το βάθος των αποβλήτων στο εσωτερικό της δεξαμενής και, στη συνέχεια, αναθέστε σε έναν επαγγελματία να αντλήσει τα απόβλητα. Τεχνικά, μπορείτε να καθαρίσετε μια σηπτική δεξαμενή μόνοι σας. Ωστόσο, οι επαγγελματίες δεν σας συνιστούν να το κάνετε. Ο καθαρισμός μιας σηπτικής δεξαμενής είναι μια δύσκολη και επίπονη διαδικασία στις αποφραξεις περιστερι.

Αν γίνει εσφαλμένα, μπορεί να προκαλέσετε ζημιά στη δεξαμενή σας, να απορρίψετε τα απόβλητα με ακατάλληλο τρόπο ή να μην απομακρύνετε όλα τα απόβλητα από τη δεξαμενή. Παρόλο που μπορεί να φαίνεται εύκολο να το κάνετε, δεν μπορείτε απλώς να αδειάσετε τις δεξαμενές σας και να συνεχίσετε το χαρούμενο ταξίδι σας. Η συσσώρευση στη δεξαμενή μαύρου νερού θα προκαλέσει δυσάρεστες οσμές και δυνητικά καταστροφικές αποφράξεις. Μια καθαρή δεξαμενή βοηθά επίσης τους αισθητήρες της δεξαμενής να λειτουργούν καλύτερα, δίνοντάς σας τις ακριβέστερες δυνατές ενδείξεις όσον αφορά το περιεχόμενο και την πληρότητα της δεξαμενής σας.

Αποφύγετε τη χρήση χλωρίνης ή αντιψυκτικού για τον βαθύ καθαρισμό σας, καθώς και τα δύο αυτά μπορούν να στεγνώσουν τις ελαστικές σφραγίδες και τελικά να καταστρέψουν το σύστημα αποχέτευσής σας. Το Simple Green All-Purpose Cleaner δεν περιέχει τις σκληρές χημικές ουσίες που συνήθως υπάρχουν σε άλλα προϊόντα καθαρισμού. Επίσης, αποστειρώνει, ώστε να μπορείτε να απομακρύνετε επίμονα χώματα και συντρίμμια, αφήνοντας ταυτόχρονα το μπάνιο του τροχόσπιτού σας να μυρίζει φρεσκάδα. Οι περισσότεροι από εμάς κατασκευάζουμε ένα εξαιρετικό σύστημα αποχέτευσης κατά την κατασκευή του σπιτιού.

Και η κατάσταση είναι όλα καλά και χαρούμενα, μέχρι που χρόνια αργότερα η στρόφιγγα του μπάνιου γεμίζει την μπανιέρα ή οι τουαλέτες ξεχειλίζουν. Αυτό ακριβώς είναι το σημείο όπου έγκειται το πρόβλημα. Εκτός οπτικού πεδίου δεν πρέπει να σημαίνει εκτός μυαλού, αυτές οι σηπτικές δεξαμενές και οι δεξαμενές λυμάτων βρίσκονται αρκετά μέτρα κάτω από το επίπεδο του εδάφους, δεν μπορούμε ποτέ να είμαστε σίγουροι για το τι συμβαίνει στο εσωτερικό τους. Λοιπόν, η GlobaleX είναι μια απάντηση σε αυτές τις ανησυχίες.

Πρόκειται για μία από τις κορυφαίες υπηρεσίες καθαρισμού σηπτικών δεξαμενών και δεξαμενών λυμάτων στο Ντουμπάι. Εξασφαλίζουμε ότι οι δεξαμενές λυμάτων και οι σηπτικές δεξαμενές σας είναι καθαρές από μέσα προς τα έξω, ώστε να έχετε την υγιεινή που σας αξίζει. Προκειμένου να απαλλαγείτε από τη λάσπη και τη συσσώρευση αποβλίττου, είναι σημαντικό η σηπτική δεξαμενή να καθαρίζεται σε σχετικά τακτική βάση. Εάν περνάτε αρκετό χρόνο σε τροχόσπιτο ή σκάφος, πιθανώς γνωρίζετε το πρόβλημα των οσμών από τις δεξαμενές συγκέντρωσης λυμάτων.

Καθαρίζοντας τη σηπτική δεξαμενή σας σε τακτική βάση, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το σύστημα θα παραμείνει αποτελεσματικό και σε καλή κατάσταση. Ο καθαρισμός της δεξαμενής συγκράτησης μαύρου νερού είναι προτιμότερο να γίνεται όταν είστε πλήρως συνδεδεμένοι και έχετε τόσο σύνδεση νερού όσο και αποχέτευσης. Ο καθαρισμός σηπτικών και αποχετευτικών δεξαμενών μπορεί να φαίνεται μια κουραστική διαδικασία, αλλά με τη βοήθεια ενός ειδικού όπως η GlobaleX, η εργασία θα γίνει απρόσκοπτη για εσάς. Το διαδίκτυο είναι γεμάτο με πολλά βίντεο που δείχνουν πώς να καθαρίζετε τις σηπτικές και αποχετευτικές δεξαμενές σας και μπορείτε να το δοκιμάσετε.

Ωστόσο, μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να εντοπίσετε τα στρώματα αποβλίττου και λάσπης μέσα στη σηπτική σας δεξαμενή, γι' αυτό συνιστάται ιδιαίτερα να επικοινωνήσετε με έναν επιθεωρητή σηπτικών δεξαμενών για να διαπιστώσετε αν χρειάζεται καθαρισμός. Ενώ μπορείτε να λαμβάνετε έναν καθαρισμό σηπτικής δεξαμενής κάθε ένα ή δύο χρόνια, είναι επίσης δυνατό να προσδιορίσετε πότε πρέπει να γίνει καθαρισμός της δεξαμενής. Η χρήση μαγειρικής σόδας αντί για σκληρά χημικά καθαριστικά όπως η χλωρίνη θα αποτρέψει τη θανάτωση όλων αυτών των σημαντικών βακτηρίων. Πριν ξεκινήσετε, θα χρειαστείτε ένα μήκος ενός λάστιχου κήπου που θα χρησιμοποιείτε πάντα ειδικά για τον καθαρισμό της δεξαμενής μαύρου νερού.

Όταν το στρώμα αποβλίττου φτάσει σε απόσταση 6-8 ίντσες από τον βασικό σωλήνα εξόδου στη δεξαμενή, το σύστημα πρέπει να καθαριστεί. Χωρίς τον καθαρισμό της δεξαμενής, το σύστημα θα καταστεί αναποτελεσματικό και δεν θα είναι σε θέση να επεξεργαστεί αποτελεσματικά τα λύματα που ρέουν μέσα από αυτό.

Leave Message

All fileds with * are required