Πόσο κοστίζει ο καθαρισμός ριζών από την αποχέτευση;

Μόλις αφαιρεθεί, οι υδραυλικοί συνιστούν ετήσια ή εξαμηνιαία χημική επεξεργασία που. Κόστος για τον καθαρισμό μιας γραμμής αποχέτευσης - Κόστος καθαρισμού αποχέτευσης απο χέτευσης. Το κόστος για την απόφραξη της κύριας γραμμής αποχέτευσης ποικίλλει σε μεγάλο βαθμό ανά περιοχή (και ακόμη και ανά ταχυδρομικό κώδικα). Λάβετε δωρεάν εκτιμήσεις από ειδικούς στον καθαρισμό σωλήνων στην πόλη σας στις αποφραξεις περιστερι.

Για να λάβετε δωρεάν εκτιμήσεις από τοπικούς εργολάβους, αναφέρετε τη δική σας. Είτε είστε έμπειρος είτε ολοκαίνουργιος ιδιοκτήτης σπιτιού, ο προσδιορισμός του πότε και αν χρειάζεται να καθαρίσετε την κύρια γραμμή αποχέτευσης δεν είναι επιστήμη πυραύλων. Εάν περισσότεροι από ένας νεροχύτες ή εξαρτήματα δεν αποστραγγίζονται σωστά ή αντιμετωπίζετε στάσιμα νερά σε πολλές περιοχές, πιθανότατα έχετε φραγή στη γραμμή αποχέτευσης ή σπασμένο σωλήνα. Παρέχει έναν ευκολότερο τρόπο πρόσβασης στην υπόγεια γραμμή αποχέτευσης για να καθαρίσετε τυχόν εμπόδια που δεν παρέχουν τα παλαιότερα σπίτια.

Για τις τυπικές επιδιορθώσεις, οι ειδικοί στις γραμμές αποχέτευσης χρεώνουν είτε ωριαία είτε κατ' αποκοπήν χρέωση για τη διάγνωση και την αντιμετώπιση του προβλήματος. Συνήθως, οι υδραυλικοί συνιστούν τον καθαρισμό της κύριας γραμμής αποχέτευσης μία φορά κάθε 18 έως 22 μήνες, εάν το σπίτι σας είναι ηλικίας μικρότερης των 40 ετών. Ορισμένες αιτίες ενός προβλήματος με την κύρια γραμμή αποχέτευσης δεν μπορούν να βοηθηθούν, όπως οι ρίζες δέντρων που βρίσκουν το δρόμο τους μέσα στους σωλήνες σας και μπλοκάρουν το σύστημα. Μπορούν να σας γλιτώσουν από ζημιές αξίας χιλιάδων δολαρίων που προκαλούνται από μια παραμελημένη και φραγμένη γραμμή αποχέτευσης.

Παρόμοια με την απόφραξη του κεντρικού αγωγού αποχέτευσης, ο τεχνικός της Roto-Rooter θα τρέξει ένα περιστρεφόμενο μηχάνημα με μίνι-τροχό, γνωστό και ως φίδι αποχέτευσης, στη γραμμή διακλάδωσης. Κάθε φορά που αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με την κύρια γραμμή αποχέτευσης, ο επαγγελματίας θα έχει πιθανότατα μερικές λύσεις απόφραξης της γραμμής αποχέτευσης για να την ξεβουλώσει. Αλλά ο εξοπλισμός βίντεο γραμμής αποχέτευσης επιτρέπει πλέον στους υδραυλικούς και τους ιδιοκτήτες σπιτιού να βλέπουν ακριβώς τι φράζει τη γραμμή. Το κόστος καθαρισμού των ακατέργαστων λυμάτων εξαρτάται από το μέγεθος της διαρροής, τη διάρκεια της παραμονής των λυμάτων και τον τύπο των υλικών που έχουν υποστεί ζημιά.

Η απόφραξη μιας κύριας γραμμής αποχέτευσης δεν είναι ασυνήθιστη, αλλά μπορεί να προκαλέσει άλλα προβλήματα και, αν δεν αντιμετωπιστεί σωστά, ακριβό κόστος επισκευής και καθαρισμού. Παρακάτω παρατίθεται ένας πίνακας με τις πιο συνηθισμένες μεθόδους που χρησιμοποιούνται και το κόστος για την απόφραξη μιας κύριας γραμμής αποχέτευσης με τη χρήση καθεμιάς από αυτές. Αν δεν είστε σίγουροι αν τα σημάδια υποδεικνύουν απόφραξη κύριας αποχετευτικής γραμμής, είναι πάντα καλή ιδέα να καλέσετε έναν επαγγελματία να έρθει και να επιθεωρήσει την αποχετευτική γραμμή. Λόγω της φύσης της απόφραξης που προκαλείται από τις ρίζες των δέντρων, ο επαγγελματίας μπορεί σπάνια να τις αφαιρέσει και να ξεβουλώσει τον αγωγό αποχέτευσης χωρίς να χρειαστεί να αντικαταστήσει εντελώς τους σωλήνες.

Αν βλέπετε κομμάτια φύλλων ή συντρίμμια στην τουαλέτα όταν τραβάτε το καζανάκι ή όταν αυτή βουλώνει, μπορεί να έχετε πρόβλημα με τη γραμμή αποχέτευσης και τις ρίζες των δέντρων.

Leave Message

All fileds with * are required