Πόσος χρόνος χρειάζεται για να διαλυθεί το αέριο των υπονόμων;

Η παρατεταμένη μυρωδιά αποχέτευσης θα πρέπει να εξουδετερωθεί οριστικά μέχρι την επόμενη ημέρα ή περίπου 8-12 ώρες. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η μυρωδιά δεν εξαφανίζεται αμέσως. Τα σύγχρονα υδραυλικά συστήματα διαθέτουν μέτρα για την προστασία των σπιτιών από τη διαρροή αερίου αποχέτευσης. Υπάρχουν μια χούφτα πιθανές αιτίες για τη μυρωδιά αερίου αποχέτευσης στο σπίτι σας, οι περισσότερες από τις οποίες είναι αποτέλεσμα βλαβών στα υδραυλικά συστήματα.

Εάν υπάρχει μόνο μια ήπια διαρροή αερίου αποχέτευσης, το πρώτο βήμα για την αντιμετώπιση είναι να αερίσετε το σπίτι και να καλέσετε έναν υδραυλικό να έρθει να επιθεωρήσει και να διορθώσει τη διαρροή. Το να πάρετε λίγο καθαρό αέρα μπορεί επίσης να βοηθήσει στη μείωση των συμπτωμάτων σας. Μάθετε για τη δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα και τι την προκαλεί. Βρείτε πληροφορίες σχετικά με τα συμπτώματα, τη διάγνωση, τη θεραπεία και την πρόληψη της δηλητηρίασης από μονοξείδιο του άνθρακα στις αποφραξεις περιστερι.

Η ανάσχεση των αερίων της αποχέτευσης στο σπίτι σας μπορεί να αποτελέσει σοβαρό πρόβλημα. Τα αέρια της αποχέτευσης είναι ένας γενικός όρος για το βλαβερό μείγμα χημικών ουσιών που είναι το υποπροϊόν της αποσύνθεσης των αποβλήτων. Τα αέρια της αποχέτευσης μπορεί να περιλαμβάνουν υδρόθειο, αμμωνία και μεθάνιο. Η έκθεση σε αυτά τα αέρια μπορεί να προκαλέσει πονοκεφάλους, ζάλη, απώλεια μνήμης, δηλητηρίαση και ασφυξία.

Σε αρκετά μεγάλες ποσότητες, υπάρχει ακόμη και κίνδυνος πυρκαγιάς ή έκρηξης. Το υδρόθειο μπορεί να επηρεάσει πολλά διαφορετικά συστήματα του σώματος. Η έκθεση σε χαμηλότερες συγκεντρώσεις μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό των ματιών, πονόλαιμο και βήχα, δύσπνοια και υγρό στους πνεύμονες. Αυτά τα συμπτώματα συνήθως υποχωρούν σε λίγες εβδομάδες μετά το τέλος της έκθεσης.

Η μακροχρόνια έκθεση σε χαμηλά επίπεδα μπορεί να οδηγήσει σε κόπωση, απώλεια όρεξης, πονοκεφάλους, ευερεθιστότητα, κακή μνήμη και ζάλη. Η αναπνοή πολύ υψηλών επιπέδων υδρόθειου μπορεί να προκαλέσει θάνατο μέσα σε λίγες μόνο αναπνοές. Μπορεί να υπάρξει απώλεια των αισθήσεων μετά από μία ή περισσότερες αναπνοές. Αυτό το υψηλό επίπεδο έκθεσης δεν θα ήταν αναμενόμενο σε ένα σπίτι, αλλά θα μπορούσε να συμβεί σε ένα χώρο εργασίας.

Εάν μυρίζετε μια βλαβερή οσμή που μοιάζει με αποχέτευση μέσα στο σπίτι σας, οι πιθανότητες είναι ότι πρόκειται για αέριο αποχέτευσης που διαφεύγει από το σύστημα αποχέτευσης. Όχι μόνο μυρίζει αηδιαστικά, αλλά το μεθάνιο και τα βακτήρια που περιέχει μπορεί να είναι επικίνδυνα για την υγεία σας, προκαλώντας πονοκεφάλους ή ακόμη και πιο σοβαρές παθήσεις. Ακόμη πιο τρομακτικό είναι ότι οι υψηλές συγκεντρώσεις αερίου μεθανίου είναι εύφλεκτες, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει έκρηξη. Εάν παρατηρήσετε αυτή τη χαρακτηριστική, δυσάρεστη οσμή, μην την αγνοήσετε.

Πάρτε πρώτα τα πιο εύκολα και λιγότερο δαπανηρά μέτρα. Εάν οι οσμές προέρχονται από την αποχέτευση του δαπέδου ή από ένα νεροχύτη που χρησιμοποιείται σπάνια, για παράδειγμα, ρίξτε δύο φλιτζάνια καθαρό νερό βρύσης στην αποχέτευση και στη συνέχεια περιμένετε μια ή δύο ημέρες. Εάν οι οσμές διαλυθούν, αυτό υποδεικνύει ότι η παγίδα είχε στεγνώσει και το χύσιμο του νερού στην αποχέτευση μπλόκαρε τις οσμές. Ωστόσο, αυτή είναι μόνο μια προσωρινή λύση.

Η παγίδα πιθανότατα θα στεγνώσει ξανά πολύ σύντομα, ίσως ακόμη και μέσα σε λίγες ημέρες. Αν και δυσάρεστο, θα χρειαστούν μεγάλες ποσότητες αερίου αποχέτευσης για να είναι επιβλαβές. KaraOkay - Υπέροχα νέα σε δύο επίπεδα--πρώτον, επειδή δεν σας κατέλαβε το τοξικό αέριο όταν αρχίσατε να αναμιγνύετε το καθαριστικό λεκάνης με χλωρίνη, και στη συνέχεια ότι το βρωμερό πρόβλημά σας λύθηκε. Ελπίζω αυτές οι προτάσεις να σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από την αηδιαστική οσμή (και το πιθανό πρόβλημα ασφάλειας) των αερίων των υπονόμων.

Πολλά σπίτια, γραφεία και, ιδίως, σχολεία επηρεάζονται από αυτό που είναι συνήθως γνωστό ως αέριο αποχέτευσης. Diane - Η χλωρίνη φυλάσσεται καλύτερα για τα συστήματα ύδρευσης και αποχέτευσης της πόλης, αλλά το ξύδι και η μαγειρική σόδα παράγουν αφρό που βοηθούν στον καθαρισμό και τη φρεσκάδα της αποχέτευσης. Η καλύτερη θεραπεία για μια μικρή διαρροή αερίου αποχέτευσης είναι να καλέσετε έναν τοπικό υδραυλικό, ώστε να βρει και να διορθώσει τη διαρροή. Ελπίζω εσείς και η οικογένειά σας να μην υποστήκατε κακές συνέπειες από το αέριο του αποχετευτικού αγωγού και να μπορέσατε να διορθώσετε το πρόβλημα από έναν υδραυλικό.

Αλλά εξακολουθούσε να υπάρχει μια αμυδρή μυρωδιά αερίου αποχέτευσης που εξαφανίστηκε όταν έκλεισα την αποχέτευση και έβαλα ταινία και πλαστικό πάνω από τη βρύση και την αποχέτευση υπερχείλισης. Εάν υπάρχουν διαρροές στο υδραυλικό σας σύστημα λόγω ακατάλληλα τοποθετημένων σωλήνων ή αεραγωγών, μπορεί να εκτεθείτε σε αέριο αποχέτευσης. Η μέθοδός σας, είναι ένας καλός τρόπος για να καθαρίσετε τους σωλήνες, ακόμη και να καθαρίσετε μια μικρή απόφραξη, αλλά η μυρωδιά αερίου, είναι αέρας αποχέτευσης που βγαίνει από το σωλήνα, επειδή το νερό έχει στεγνώσει από την παγίδα, τρέχοντας λίγο νερό, μέσα στην παγίδα θα την ξαναγεμίσει, σταματώντας τη μυρωδιά, οι λίγο χρησιμοποιημένες σωληνώσεις είναι απίθανο να χρειάζονται καθαρισμό μόνο ένα φλιτζάνι νερό. Έχω αυτή τη μυρωδιά εδώ και μήνες και στην αρχή νόμιζα ότι υπήρχε μια μικρή διαρροή στους σωλήνες που εξέρχονται από το σπίτι προς το αποχετευτικό σύστημα.

Η προσωρινή, χαμηλή έκθεση σε κάποιο αέριο αποχέτευσης μπορεί να οδηγήσει σε ερεθισμό των ματιών και αναπνευστικά προβλήματα που θα πρέπει να υποχωρήσουν όταν απομακρυνθείτε από το αέριο. Αν υπάρχει δισταγμός, να είστε σταθεροί και να υπενθυμίζετε στο άτομο στο οποίο μιλάτε ότι το αέριο των υπονόμων μπορεί να προκαλέσει ασθένειες και είναι επίσης πτητικό. Ζώντας σε ένα τροχόσπιτο όλο το χρόνο και μη γνωρίζοντας για αυτό το θέμα, είχα τις δεξαμενές αποστράγγισης μου ανοιχτές όλο το χρόνο προς τη γραμμή αποχέτευσης. Ωστόσο, ακόμη και τα καλύτερα υδραυλικά μπορεί μερικές φορές να επιτρέψουν το αέριο αποχέτευσης στο σπίτι σας λόγω ενός απλού προβλήματος που μπορεί εύκολα να ελεγχθεί και απλά να επιλυθεί.

Leave Message

All fileds with * are required