Τι είναι ο καθαρισμός λυμάτων;

Ο καθαρισμός του αποχετευτικού δικτύου είναι η διαδικασία απομάκρυνσης συσσωρευμένων σκουπιδιών, φύλλων, λίπους, άμμου, άμμου, πλαστικών σακουλών, κουρελιών και εμποδίων, όπως οι ρίζες δέντρων, από το σύστημα αποχέτευσης. Οι μέθοδοι επιθεώρησης χωρίς τάφρους μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αποτελεσματική διαχείριση του καθαρισμού των υπονόμων. Ο καθαρισμός αποχετεύσεων απομακρύνει ανεπιθύμητα υλικά, όπως μη βιοδιασπώμενα συντρίμμια ή συσσωρευμένα λίπη και λάσπη, από έναν σωλήνα. Οι περισσότεροι καθαρισμοί αποχετεύσεων πραγματοποιούνται στο πλαίσιο ενός προγράμματος τακτικής συντήρησης, αν και οι καθαριστές ανταποκρίνονται επίσης σε κλήσεις έκτακτης ανάγκης για υπερχείλιση ή βλάβη των γραμμών στις αποφραξεις περιστερι.

Το νερό σας βουλώνει στην μπανιέρα. Η αποχέτευση του νεροχύτη της κουζίνας σας κάνει περίεργους θορύβους. Δεδομένου ότι οι περισσότεροι ειδικοί στον καθαρισμό αποχετεύσεων προσφέρουν όχι μόνο εξαγωγή νερού, αλλά και ποιοτικές εργασίες επισκευής, απομάκρυνση οσμών και καθαρισμό περιεχομένου, μπορούν να καθαρίσουν πλήρως, να απολυμάνουν και να αποκαταστήσουν το σπίτι σας - είναι η καλύτερη επιλογή σας σε περίπτωση μεγάλης διαρροής λυμάτων στο σπίτι σας. Στο πνεύμα της "Ανοιξιάτικης Καθαριότητας", δείτε τι πρέπει να γνωρίζετε προκειμένου να διορθώσετε έναν πονοκέφαλο αποχέτευσης.

Έχετε κατά νου όμως ότι ο καθαρισμός λυμάτων είναι μια επίπονη και επικίνδυνη εργασία, γι' αυτό μην αναλάβετε το έργο, εκτός αν η διαρροή είναι μικρή και εύκολα διαχειρίσιμη. Η υπερχείλιση του αποχετευτικού αγωγού (SSO) είναι μια κατάσταση κατά την οποία ανεπεξέργαστα λύματα απορρίπτονται από έναν αποχετευτικό αγωγό στο περιβάλλον πριν φθάσουν σε μια εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων. Η χρήση επαγγελματικών υπηρεσιών καθαρισμού λυμάτων θα σας βοηθήσει να αποφύγετε όλους τους παραπάνω κινδύνους και να αποκαταστήσετε την ιδιοκτησία σας στην προ του ατυχήματος κατάστασή της το συντομότερο δυνατό. Η παγίδα εξόδου συνδέεται με ένα υπόγειο σύστημα σωληνώσεων που οδηγεί το νερό σε μια τοπική μονάδα επεξεργασίας λυμάτων ή σε ένα ρέμα.

Εάν αναζητάτε μια υπηρεσία ή αντιμετωπίζετε προβλήματα, όπως βουλωμένη τουαλέτα ή αποχέτευση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την Benjamin Franklin. Λάβετε υπόψη σας ότι θα πρέπει να εξετάζετε το ενδεχόμενο να καθαρίσετε μόνο οι ίδιοι την αποχέτευση σε περίπτωση μικρής διαρροής - η οποία περιορίζεται σε μια μικρή περιοχή του σπιτιού σας (μπάνιο, μέρος της κουζίνας κ.λπ. Ως εκ τούτου, η αντιμετώπιση της εφεδρείας λυμάτων πρέπει να γίνεται γρήγορα και αποτελεσματικά - σε περίπτωση διαρροής λυμάτων στο σπίτι σας, πρέπει να εκκενώσετε τους πάντες, να κλείσετε την παροχή ρεύματος και νερού στο κτίριο και να καλέσετε έναν υδραυλικό και έναν ειδικό καθαρισμού για να επιδιορθώσει το πρόβλημα. Δεδομένου ότι οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιού δεν συντηρούν τις αποχετευτικές τους γραμμές, μπορεί επίσης να αρχίσετε να αντιμετωπίζετε συμπτώματα βρώμικου ή φραγμένου σωλήνα λόγω φυσικής, ακατέργαστης εφεδρείας λυμάτων.

Η ρίζα μπορεί να αναπτυχθεί ακριβώς μέσα από τους σωλήνες αποχέτευσης, προκαλώντας τους ρωγμές, οι οποίες προκαλούν προβλήματα αποχέτευσης. Μην επιχειρήσετε να ξεβουλώσετε τις αποχετεύσεις σε αυτό το σημείο - τα λύματα πρέπει να απομακρυνθούν πριν αντιμετωπιστεί η αιτία της διαρροής. Και μπορεί να μην χρειαστεί καν να πληρώσετε για τις υπηρεσίες τους - συχνά, η ασφάλιση καλύπτει το κόστος πρόσληψης επαγγελματικής βοήθειας σε περίπτωση δημιουργίας αντιρροής λυμάτων. Οι δήμοι που χρησιμοποιούν αποχετευτικούς αγωγούς έχουν ένα σύστημα που έχει σχεδιαστεί για να μεταφέρει μόνο τα λύματα με ένα ξεχωριστό σύστημα όπου οι αγωγοί ομβρίων μεταφέρουν την επιφανειακή απορροή απευθείας στα επιφανειακά ύδατα (ρέματα, ποτάμια κ.λπ.

Τα λύματα ξεχειλίζουν από τις τουαλέτες και τις μπανιέρες σας, προκαλώντας ζημιές χιλιάδων δολαρίων σε δάπεδα, τοίχους, μοκέτες και ηλεκτρικά συστήματα.

Leave Message

All fileds with * are required