Τι κάνετε με τα ακατέργαστα λύματα στο έδαφος;

Πασπαλίστε με άφθονο ασβέστη κήπου μέχρι η πληγείσα περιοχή να καλυφθεί με λευκή σκόνη. Εάν τα λύματα είναι πιο πυκνά σε ορισμένες περιοχές, ανακατέψτε τον ασβέστη με μια τσουγκράνα ή ένα φτυάρι. Αφήστε τις καλυμμένες με ασβέστη περιοχές να σταθούν για 24 ώρες. Μόλις στεγνώσει, φτυαρίστε τον μολυσμένο από λύματα ασβέστη σε διπλές, βαριές σακούλες απορριμμάτων στις αποφραξεις περιστερι.

Όταν έχετε διαρροή λυμάτων σε ένα κτίριο ή ένα ακίνητο, έχετε κάτι περισσότερο από μια απαίσια μυρωδιά. Τα ακατέργαστα λύματα μπορούν να αποτελέσουν σοβαρό κίνδυνο για την υγεία, ακόμη και σε μικρές ποσότητες. Οι διαρροές λυμάτων περιέχουν βακτήρια, ιούς και παράσιτα και αν δεν καθαριστούν γρήγορα και αποτελεσματικά, εκθέτετε την οικογένεια ή τους υπαλλήλους σε σοβαρές ασθένειες και νοσήματα. Λιγότερα από 10 γαλόνια ακατέργαστων λυμάτων θα μπορούσαν να θεωρηθούν μικρή διαρροή.

Εάν η διαρροή είναι μικρή, μπορείτε να την αντιμετωπίσετε μόνοι σας με ασβέστη κήπου από το αγροτικό σας κατάστημα. Ο ασβέστης θα βοηθήσει τα λύματα να διασπαστούν γρήγορα και θα ανακουφίσει τη δυσάρεστη οσμή. Όταν έρχεστε σε στενή επαφή με τα λύματα, λαμβάνετε πάντα προφυλάξεις για να είστε ασφαλείς και προστατευμένοι. Twin Home Experts - HQ7243 Woodley Ave, Van Nuys, CA 91406 Twin Home Experts - Los Angles (Mold Removal), 1900 Sawtelle Blvd Los Angeles, CA 90025 Twin Home Experts - Scottsdale 9375 E Shea Blvd, Scottsdale, AZ 85260 Twin Home Experts - Salt Lake City2150 South 1300 East Unit 500 Salt Lake City, UT 84106.Μια διαρροή λυμάτων σε εξωτερικούς χώρους μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να μολυνθούν περιοχές γης, ίσως ένας κήπος, ένας δρόμος ή μια αυλή, με δυνητικά επιβλαβείς ουσίες.

Θυμηθείτε να χρησιμοποιήσετε το λάστιχο κήπου για να ψεκάσετε το έδαφος αφού απομακρύνετε τα λύματα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια σκούπα, μια βούρτσα με τρίχες και ένα διάλυμα καθαρισμού με χλωρίνη για να απολυμάνετε τα έπιπλα γκαζόν και τα οικοδομικά υλικά που εκτέθηκαν στη διαρροή. Το συνιστώμενο διάλυμα καθαρισμού είναι ένα γαλόνι νερό και ¾ φλιτζανιού χλωρίνη. Μην το εφαρμόζετε απευθείας στο γκαζόν ή στο χώμα, καθώς έχει τη δυνατότητα να απορροφηθεί από τον αγωγό ομβρίων και το έδαφος.

Εάν δεν διαθέτετε τα κατάλληλα μέσα, καλέστε μια υπηρεσία καθαρισμού αποβλήτων για τη σωστή απομάκρυνση των λυμάτων. Μια διαρροή ακατέργαστων λυμάτων σημαίνει περισσότερα από τα έξοδα και την ταλαιπωρία μιας συμβατικής ζημιάς από νερό. Είναι μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης που επιβάλλει σοβαρές απειλές για την υγεία και την ασφάλεια. Οποιοδήποτε είδος απόφραξης ή εφεδρείας που συμβαίνει στην κύρια γραμμή αποχέτευσης επηρεάζει πάντα πρώτα το χαμηλότερο σημείο του σπιτιού, οπότε το υπόγειο είναι συχνά το σημείο μηδέν για την εισροή ακατέργαστων λυμάτων.

Επειδή ένα κλειστό υπόγειο κάτω από το επίπεδο του εδάφους διατηρεί επ' αόριστον οποιαδήποτε πλημμύρα κατατεθεί εκεί, απαιτείται κυριολεκτικά πάντα επαγγελματική τεχνογνωσία και εξειδικευμένος εξοπλισμός για την απάντλησή του και την αποκατάσταση ενός ασφαλούς, μη μολυσμένου περιβάλλοντος. Θα συνιστούσαμε ανεπιφύλακτα να αντιμετωπίζονται μόνο οι μικρότερες διαρροές λυμάτων και αποβλήτων σε εξωτερικούς χώρους από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη του σπιτιού ή την επιχείρηση. Τα λύματα εξωτερικού χώρου περιέχουν επικίνδυνους παθογόνους μικροοργανισμούς, συμπεριλαμβανομένων επιβλαβών παρασίτων, ιών και βακτηρίων, γι' αυτό πρέπει να λαμβάνετε προφυλάξεις πριν από τον καθαρισμό τους. Τα οικιακά λύματα μπορεί να παλινδρομήσουν πίσω στο σπίτι λόγω αποφράξεων στον υπόγειο σωλήνα αποχέτευσης που οδηγεί στην κύρια δημοτική γραμμή στο δρόμο.

Απορρίψτε οποιοδήποτε χαλί, λαμαρίνα ή μόνωση που ήρθε σε επαφή με το νερό των λυμάτων μαζί με οποιοδήποτε μαλακό περιεχόμενο που δεν μπορεί να καθαριστεί. Το βασικό μήνυμα, ωστόσο, είναι ότι οι μεγαλύτερες διαρροές και πλημμύρες χρειάζονται την επαγγελματική προσοχή ειδικών στον καθαρισμό λυμάτων. Να θυμάστε ότι ο εξοπλισμός που χρησιμοποιήθηκε για την αντιμετώπιση της διαρροής λυμάτων πρέπει επίσης να καθαριστεί σχολαστικά για την απομάκρυνση της μόλυνσης. Αυτό μπορεί να αγοραστεί από τα περισσότερα καταστήματα κήπων και συνιστάται ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τον καθαρισμό διαρροών λυμάτων σε εξωτερικούς χώρους.

Μην τρώτε ή πίνετε κοντά στην περιοχή και πλένετε πάντα τα χέρια σας αφού έρθετε σε κοντινή απόσταση από τα λύματα. Υπάρχει καλός λόγος για τον οποίο οι επαγγελματικές ομάδες αποκατάστασης λυμάτων μοιάζουν με το συνεργείο καθαρισμού σε ένα πυρηνικό ατύχημα, κλεισμένες από την κορυφή ως τα νύχια σε στολή επικίνδυνων ουσιών με προστασία των ματιών, μάσκα προσώπου και συχνά αναπνέουν από αναπνευστήρα. Οι περισσότερες περιοχές σας επιτρέπουν να πετάξετε τα χαλιά, τα μαξιλάρια και άλλα αντικείμενα σε μια τοπική χωματερή, αλλά τα ακατέργαστα λύματα πρέπει να πεταχτούν σε ένα σύστημα αποχέτευσης. Τα ακατέργαστα λύματα που συσσωρεύονται στο σπίτι ή το γραφείο σας μπορούν να αποτελέσουν σοβαρή απειλή για την ιδιοκτησία σας και για την υγεία σας.

Για πιο μαζικές διαρροές, συνιστάται να καλέσετε την Restore Pro για επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού λυμάτων. Όταν πρόκειται για λύματα μέσα σε σπίτια, είναι καλύτερο να αφαιρεθεί το ξύλινο υποδάπεδο και να καθαριστούν, απολυμανθούν και στεγνώσουν όλες οι υπόλοιπες επιφάνειες. Τα ακατέργαστα λύματα ταξινομούνται ως νερό κατηγορίας 3 (επίσης γνωστό, κατάλληλα, ως "μαύρο νερό ) και είναι μοναδικά επικίνδυνα λόγω της παρουσίας τοξικών μικροβίων, συμπεριλαμβανομένων των κρυπτοσποριδίων, E. Για τα στάσιμα λύματα και την απόρριψη στη λίμνη εξετάστε το ενδεχόμενο να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Προστασίας Περιβάλλοντος της πολιτείας σας.

Ξέρουν τι κάνουν, διαθέτουν τον κατάλληλο εξοπλισμό και μπορούν να αντιμετωπίσουν τις διαρροές λυμάτων γρήγορα και με ασφάλεια, παρέχοντας στους πελάτες μια μόνιμη λύση.

Leave Message

All fileds with * are required