Τι βάζετε σε μια διαρροή λυμάτων;

Ο καθαρισμός μετά από υπερχείλιση λυμάτων (διαρροή λυμάτων) πρέπει να αρχίσει το συντομότερο δυνατό. Η προσπάθεια να αντιμετωπίσετε μόνοι σας μια διαρροή λυμάτων στην αυλή σας μπορεί να είναι υπερβολική, δαπανηρή και επικίνδυνη. Για τα στάσιμα λύματα και την απόρριψη στη λίμνη εξετάστε το ενδεχόμενο να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Προστασίας Περιβάλλοντος της πολιτείας σας. Μην τρώτε ή πίνετε κοντά στην περιοχή και πλένετε πάντα τα χέρια σας αφού έρθετε σε κοντινή απόσταση από τα λύματα.

Οι διαρροές λυμάτων περιέχουν βακτήρια, ιούς και παράσιτα και αν δεν καθαριστούν γρήγορα και αποτελεσματικά, εκθέτετε την οικογένεια ή τους υπαλλήλους σας σε σοβαρές ασθένειες και νοσήματα. Με ειδικό εξοπλισμό και επαγγελματικά φορτηγά, μια εταιρεία καθαρισμού λυμάτων μπορεί να διασφαλίσει ότι τα απόβλητα απομακρύνονται σωστά από την ιδιοκτησία σας για την υγεία, την ασφάλεια και την άνεση της οικογένειάς σας. Με πάνω από 55 χρόνια συνδυασμένης εμπειρίας στον τομέα των υδραυλικών εγκαταστάσεων, οι ειδικοί της Twin Home Plumbing όχι μόνο θα βρουν από πού προέρχεται η διαρροή των λυμάτων σας, αλλά θα απομακρύνουν τα λύματα και θα αποκαταστήσουν τη ζημιά, ώστε να είστε σίγουροι ότι η περιουσία και η οικογένειά σας είναι ασφαλείς. Με αυτό προσέλαβαν μια εταιρεία που ουσιαστικά απασχολεί τα παιδιά τους και δεν φορούν ΜΑΠ όταν βρίσκονται γύρω από τα λύματα στις αποφραξεις περιστερι.

Μένω σε κατοικία της hud, ο σηπτικός αγωγός έκλεισε με αποτέλεσμα τα λύματα να πλημμυρίσουν στα χαλιά του διαδρόμου, της κουζίνας και του σαλονιού μου. Αυτό πρέπει να γίνεται μόνο μετά από διαβούλευση με το υγειονομικό τμήμα, την εταιρεία αποχέτευσης λυμάτων ή έναν υδραυλικό. Όταν πρόκειται για λύματα μέσα σε σπίτια, είναι καλύτερο να αφαιρεθεί το ξύλινο υποδάπεδο και να καθαριστούν, απολυμανθούν και στεγνώσουν όλες οι υπόλοιπες επιφάνειες. Ο σχολαστικός καθαρισμός των διαρροών λυμάτων σε εσωτερικούς χώρους είναι απαραίτητος για την προστασία των ανθρώπων -ιδιαίτερα των μικρών παιδιών- από επιβλαβή βακτήρια και ιούς.

Πρώτα απ' όλα, τα άτομα που εκτελούν καθαρισμό λυμάτων πρέπει πάντα να είναι ειδικευμένα, εκπαιδευμένα για το πώς να το κάνουν και να προστατεύονται κατάλληλα με ΜΑΠ. Απορρίψτε κάθε χαλί, λαμαρίνα ή μόνωση που ήρθε σε επαφή με το νερό των λυμάτων μαζί με οποιοδήποτε μαλακό περιεχόμενο που δεν μπορεί να καθαριστεί.

Leave Message

All fileds with * are required